Particulieren

Reparaties:

Is uw computer defect, heeft u per ongeluk een virus binnengehaald of wil u uw computer uitbreiden, dan kunt u bij ons terecht.

Ook voor defecten aan uw telefoon of tablet kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld wanneer uw apparaat gevallen is, uw beeldscherm defect is, het touchscreen niet meer werkt of u simpelweg een nieuwe accu in uw apparaat
wilt hebben.
Als u hier gebruik van wilt maken kunt u ons altijd bellen, of vult u het formulier reparatieaanvraag in, wij zullen dan contact met u opnemen.

Voordat wij een reparatie uitvoeren, zullen wij altijd met u overleggen over de kosten.

 

 

Netwerk en internet:

Steeds meer mensen hebben thuis een netwerk, met
kabels of via WiFi. Daarnaast is vrijwel iedereen tegenwoordig voorzien van een internetaansluiting. Wanneer u problemen heeft met uw thuisnetwerk of een thuisnetwerk wilt aanleggen, kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden, maar ook voor hulp bij het aanleggen of
de aanleg helemaal uit handen te geven. Ook kunnen wij eventuele storingen voor u oplossen. Heeft u een nieuw internet abonnement afgesloten en bent u niet kundig genoeg om deze zelf te installeren, dan zijn wij u graag van dienst.
Ook voor het afsluiten van een nieuw internet abonnement kunt u bij ons terecht, uw  nieuwe verbinding wordt dan altijd gratis door ons geïnstalleerd. Wij bieden abonnementen aan van vrijwel alle aanbieders.

 

Verkoop en advies:

Overweegt u om uw computer te vervangen door een laptop, wilt u een tablet aanschaffen of weten of uw huidige systeem nog geüpdatet kan worden, dan voorzien wij u graag van advies. Ook voor de aanschaf van computers, laptops, randapparatuur, tablets en onderdelen kunt u terecht bij MAS_PC.

 

Toners en cartridges

Naast originele toners en cartridges bieden wij ook producten van ons huismerk aan. Deze toners en cartridges zijn een stukgoedkoper, maar minstens zo goed als het origineel. Onze huismerkproducten staan garant voor meer afdrukken dan het origineel.

Onze huismerkproducten zijn voorzien van ISO 9001 en ISO 14001 certificering, wat aangeeft dat er bij de ontwikkeling zo zorgvuldig mogelijk met het milieu wordt omgegaan.

Op onze huismerkproducten bieden wij 100% tevredenheidsgarantie.