Zakelijk

Website

Uw website is uw visitekaartje, u wilt graag dat uw

website dag en nacht te bereiken is en dat uw (potentiële) klant uw website snel kan laden.
Mas_PC biedt u uitgebreide webhosting pakketten met diverse cms mogelijkheden tegen zeer scherpe tarieven. Ook kunnen wij het ontwerp van uw website verzorgen, evenals de teksten.
Bent u webdesigner en wilt u uw klanten de mogelijkheid tot hosting bieden, neem dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Netwerk

Uw bedrijfsnetwerk moet snel en betrouwbaar zijn maar bovenal veilig. Zowel voor de beveiliging en aanleg als het onderhoud of de uitbreiding van uw bedrijfsnetwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een goed functionerend netwerk, maar wilt u graag dat deze eens door een buitenstaander wordt doorgelicht om eventuele knelpunten aan het licht te brengen, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Levering

Naast het verzorgen van het onderhoud kunnen wij ook voorzien in de levering van alle benodigde IT producten voor uw bedrijf van computers en beeldschermen tot kopieerapparaten, tablets en toners. In meer dan 80% van de gevallen kunnen wij binnen 24uur leveren.

Toners en cartridges

Naast originele toners en cartridges bieden wij ook producten van ons huismerk aan. Deze toners en cartridges zijn een stukgoedkoper, maar minstens zo goed als het origineel. Onze huismerkproducten staan garant voor meer afdrukken dan het origineel.

Onze huismerkproducten zijn voorzien van ISO 9001 en ISO 14001 certificering, wat aangeeft dat er bij de ontwikkeling zo zorgvuldig mogelijk met het milieu wordt omgegaan.

Op onze huismerkproducten bieden wij 100% tevredenheidsgarantie.

Bent u grootverbruiker van toners of cartridges, informeer dan eens naar onze extra scherpe tarieven voor grootverbruikers.